Арт сватбата на Крис и Иван

Ресторант „Мавруда“ е едно красиво кътче отдалечено от големия град, което ще направи всеки ваш повод още по-незабравим и уникален. Такъв беше сватбеният ден на нашите младоженци Крис и Иван.

Топлината и доверието, с което те подходиха към нас се отрази в изработването на сватбената им украса. Тяхната различност и уникалност допринесе за неповторимостта на сватбените аранживорки. Металните многоъгълни форми,които младоженците ни предоставиха придадоха арт визия и различност на украсата за тяхното събитие.

Отношението към всеки един детайл на двамата влюбени спомогна тяхната приказка да бъде от тези, които спират дъха на човек.


Сватбеното събитие бе отразено от разказвача на сватбени истории – Георги Казаков. Погледът му към малките детайли успява да предаде онова усещане за разлинчост, приказност и уникалност, които самите младоженци искаха да пресъздадат чрез сватбения си ден. За нас работата с Георги Казаков е удоволствие и се надяваме да имаме още много нови проекти с него.

       

DJ на събитието беше Тихомир Тодоров – G-Agency, гр. Велико Търново, които спомогна за озвучение, водене на събитието и осветление.
Изненада за гостите и родителите бе народна формация, която накара гостите да станат на крака и да се докоснат до българския фолклор.
Допълнение към Welcome drink беше макаронената кула изработена от Bebba Macarons.

1 Comment

  • admin Posted януари 10, 2018 17:08

    Екипът на „Шарма Цвет“ благодари на съдбата, че ни запозна с Крис и Иван. Пожелаваме им щастлив семеен живот!

Comments are closed.