Градинската сватба на Веси и Иван

Градинската сватба се отличава от всички останали със своята натуралност и приказност. Събитието реализирано под звездите те отвежда в друг свят. Онзи свят, я който се наслаждаваш на момента. Такава беше и идеята на нашите младоженци Веси и Иван.

Креативността, с която булката към собствената си украса допринесе за още по-голямата различност на събитието. Изработените от нея птички – оригами /около 200 броя/, които разположихме над булчинската маса и масите за гости, табелки с имена под формата на пеперуди, бяха надписани лично от нея ни показаха, че тя е с цялостна концепция и план как да изглежда всичко. Когато младоженците имат лично отношение към сватбата си тогава нещата придобиват още по-сантиментална стойност за тях. Това се отразява също така и в нашата работа. Всеки детайл изработен от нас се създава с много любов и прецизност.   

Стилът на сватбата беше изцяло във Винтидж. Отличаващото се в украсата беше букетът на Веси, тя бе с ясна представа за неговата визия. На пръв поглед семпъл букет от рози, щраусови пера, малко дантела и Камей брошка, но розите избрани за него бяха сорт с неповторим рядко срещан цвят и аромат. Не считайте, че тези цветя имат познатия за розата аромат, той се отличаваше с голяма специфичност – ментово ухание. Аромат много приятен, на моменти силен и пленяващ всеки. 

За сватбеното си тържество Веси и Иван бяха избрали градината на ресторант „Атлантик“ с. Първенец.

Професионалното фото заснемане бе в ръцете на Димитър Яков и Красимир Паунов – един екип /тандем/ доказал се през годините. Подходът на двамата фотографи предразполага младоженците да са спокойни и усмихнати по време на сватбената фотосесия, а това е предтекст  за различни, интересни и запомнящи се кадри. Когато разглеждаме творбите на Димитър Яков, те винаги са разпознаваеми, креативни, направени с много мисъл, пленяващи и винаги ни карат да замечтаем.

       

За своето сватбено видео младоженците бяха се доверили на GalexVision. Когато професионализмът е вплетен с любов към работата тогава се получават шедьоври.

Благодарим за доверието! Пожелаваме Ви дълъг, сладък и емоционален семеен живот!